Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Attentie, attentie, geef je op voor de Ajax Kids Club persconferentie!

Denk jij dat je de spelers van Ajax beter kunt interviewen dan de journalisten op televisie? Geef je dan op voor de Ajax Kids Club persconferentie van zondag 10 april!

21 maart 2022 - 12:02

We zoeken namelijk tien Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die zin hebben om naar de Johan Cruijff Arena te komen voor de Ajax Kids Club persconferentie, de leukste persco van heel Nederland! Dat is in de afgelopen jaren wel gebleken. Wat zijn jullie creatief in het bedenken van toffe vragen!

Deze persconferentie organiseren we op zondag 10 april, aan begin van de middag. Vier spelers van Ajax (wie dat zijn blijft nog even een verrassing) komen speciaal voor jullie naar de officiële persruimte om al jullie vragen te beantwoorden. En geen vraag is te gek. Leef je dus vooral uit.

Dat de spelers vragen krijgen die normaal niet zo vaak worden gesteld, maakt het extra leuk. Dat vinden de mannen zelf ook. Je kunt nu dus al gaan nadenken wat jij van jouw helden wil weten. Dat is sowieso handig, want je meest originele vraag heb je nodig om mee te doen aan onze prijsvraag.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze supertoffe ervaring, moet je namelijk wel in actie komen. Als een heuse journalist!

Bedenk jouw allerleukste, grappigste, brutaalste of meest creatieve vraag en mail die naar ons. Tip: wees origineel!

Je kunt jouw vraag insturen tot en met dinsdag 29 maart. Dat kan door deze te mailen naar kidsclub@svajax.nl. Vergeet niet je naam en achtcijferige lidnummer mee te sturen! Daarna nemen we contact op met de winnaars. Wie weet zien we jou dan terug in de Johan Cruijff Arena!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap scoor je vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >