Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Als lid van de Ajax Kids Club kan jij naar de bekerfinale!

Als lid van de Ajax Kids Club kun jij Ajax aanmoedigen tijdens de KNVB-bekerfinale in De Kuip. Daar speelt onze club op zondag 17 april om 18.00 tegen PSV. Er rijdt een speciale trein voor Ajax Kids Clubleden vanaf de Johan Cruijff Arena naar Rotterdam. Lees hieronder snel meer.

30 maart 2022 - 09:27
Bekerfinalekids800
Ga jij met Lucky mee naar Rotterdam? © De Brouwer

Er is in De Kuip een speciaal vak voor jonge Ajaxsupportertjes die graag een keer een bekerfinale van dichtbij willen meemaken. Ook het vervoer voor deze spannende wedstrijd is geregeld. Er rijdt een speciale Ajax Kids Clubtrein vanaf de Johan Cruijff Arena naar Rotterdam en weer terug.

Als Ajax Kids Clublid kun jij vanaf woensdag 30 maart om 10.00 uur een setje kaarten kopen voor de bekerfinale. Eéntje voor jezelf en ééntje voor je ouder of begeleider. Per setje betaal je 130 euro en de kaartjes zijn verkrijgbaar in de digitale ticketshop van Ajax. Hier log je in met jouw Ajax Kids Clubaccount. 

Vervolgens wordt de wedstrijd en de juiste trein zichtbaar. Daarna is het een kwestie van twee kaartjes selecteren, deze in je winkelmandje stoppen, afrekenen en klaar! Wees er snel bij, want op is op.

Let op: de kaartjes zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Daarop wordt streng gecontroleerd. Meer informatie over het bezoek van de wedstrijd volgt per e-mail. De kaartjes worden zichtbaar in het Mijn Ajax-account waarmee de tickets zijn aangeschaft. Log met die gegevens in op jouw account in de officiële Ajax-app. 

Mocht je tijdens het proces van bestellen vragen hebben, neem dan contact op met Ajax Fancare via 088- 18 3 19 00 (optie 1) of via ajax.nl/contact.

Alvast heel veel plezier!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >