Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes leven zich uit tijdens Ajax Kids Tour bij EGS’20

Lucky streek vrijdag neer op de velden van EGS’20 in Velp voor een nieuwe Ajax Kids Tour. Een dag bomvol voetbalspelletjes en plezier. Dat is ook terug te zien in ons vrolijkmakende fotoverslag!

05 maart 2022 - 10:31
Aktegs800
Het was beregezellig in Velp! © De Brouwer

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. Ook op bezoek bij EGS’20 deden de Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. 

Nadat de spiertjes goed waren opgewarmd, werd er volop gevoetbald. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. Dat werd uiteraard uitbundig gevierd! In combinatie met de vele kleurrijke Ajaxshirts leverde dat fraaie plaatjes op. Van voetballende Ajaciedjes tot stralende koppies in de spelersbus.

Mascotte Lucky deed zelf ook volop mee en reikte na afloop de welverdiende diploma’s uit. Die werden met een grote lach op het gezicht in ontvangst genomen en gingen na een plezierige dag mee naar huis. De toffe foto's hieronder zijn van onze fotograaf De Brouwer. 

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >