Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Toon jouw hooghoudkunsten en win een mascotteplek voor Ajax - Feyenoord!

We beginnen deze week goed met een wel heel fijne prijsvraag! Jij kunt namelijk als mascotte aanwezig zijn bij Ajax - Feyenoord op zondag 20 maart om 14.30 uur! De klassieker is zo bijzonder, dat je wel wat extra’s moet doen om kans te maken op deze prijs.

28 februari 2022 - 13:03
Mascottesajafey800
Kijk, hier kan jij zomaar tussen staan! © De Brouwer

We kunnen in totaal 21 leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) blij maken. Het gaat om zeven mascottes die bij een Ajaxspeler staan, elf die bij een Feyenoordspeler staan en twee die bij een grensrechter staan. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook nog één mascotteplek. Die winnaar staat met Lucky op het veld. 

Wat moet je doen?
We vragen je een filmpje in te sturen van jouw hooghoudkunsten. Probeer een zo origineel mogelijke manier te bedenken om hoog te houden. Het gaat niet om de hoeveelheid, dus wees vooral lekker creatief. Trek maffe kleren aan, tover een tennisbal tevoorschijn of verzin iets anders! Het kan niet gek genoeg. 

Je vraagt je misschien af hoe we op deze prijsvraag komen. Snappen we! Zie het als een soort eerbetoon aan Richard Witschge, die tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord in 1997 liefst negen keer hooghield. Vraag maar aan je papa of mama of ze het zich nog herinneren, of kijk anders dit filmpje even.  

Hoe dan ook, nu ben jij aan zet! Je hebt tot en met zondag 6 maart de tijd om een origineel hooghoudfilmpje in te sturen. Dat kan naar kidsclub@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer en je volledige naam te vermelden. Winnaars krijgen maandag of dinsdag bericht.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een lidmaatschap voor de rest van het seizoen scoor je vanaf 7,50 euro.

 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >