Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Timber en Tagliafico stappen ‘gewoon’ in vliegtuig richting Lissabon

Geen grote verrassingen in de selectie voor het uitduel met Benfica. Achter de namen van Jurriën Timber en Nico Tagliafico stonden twee kleine vraagtekens, maar het duo reist gewoon met Ajax mee naar Lissabon. Welke 22 spelers er nog meer in het vliegtuig stapten, lees je hieronder.

22 februari 2022 - 13:14
Selectiebenfica800
Timber en Nico zijn er sowieso bij in Portugal. © AFC Ajax

Tagliafico ontbrak in de selectie voor Willem II-uit. De Argentijn had last van ‘klachten’, maar heel veel meer dan dat kregen we er niet uit. Wat er ook aan de hand was, het is bijtijds opgelost voor het heenduel met Benfica. Ook de kuit van Timber is voldoende hersteld om af te reizen naar Lissabon.

En verder? Verder zien we eigenlijk geen bijzonderheden in de selectie. Erik ten Hag zet met een fitte ploeg koers richting Portugal. Het is zaak om een goed resultaat neer te zetten in Estádio da Luz, waar woensdag om 21.00 uur wordt afgetrapt.

Aanbevolen
Interim-coach Veríssimo moet Benfica aan de praat krijgen

We zijn stiekem best benieuwd naar de opstelling die we krijgen voorgeschoteld in de achtste finale van de Champions League. Ten Hag heeft in ieder geval genoeg om uit te kiezen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >