Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens en -meiden gezocht voor Jong Ajax - Almere City

Heb jij maandagavond 21 februari nog een plekje vrij in je agenda? Top, want wij zijn op zoek naar ballenjongens en -meiden voor het duel tussen Jong Ajax en Almere City! Check snel onze prijsvraag.

15 februari 2022 - 11:41
Ballenjongens Jong 1200
Maak alle actie bij Jong Ajax van dichtbij mee! © Pro Shots

Er is enige haast bij geboden, want maandag 21 februari is het al zover. Dan staan Jong Ajax en Almere City op sportpark De Toekomst tegenover elkaar. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt en jij kunt alle actie kort langs de lijn meemaken.

Waarom dat tof is? Nou, omdat je alle aanstormende talenten van dichtbij kunt bewonderen. Wie moet Erik ten Hag in de gaten houden? Jij vertelt straks als eerste aan je vrienden of spelers als Anass Salah-Eddine, Youri Regeer en Naci Ünüvar al dicht tegen het eerste elftal aan zitten.

Natuurlijk heb je daarnaast ook een belangrijke taak. Als ballenjongen of -meisje zorg je er immers voor dat je de bal terugbezorgt bij een speler, wanneer deze over de lijn is gegaan. Zo blijft het spel lekker soepel verlopen. Tussendoor geniet je natuurlijk optimaal van de wedstrijd.

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En qua vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig.

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 16 februari. De wedstrijd komt immers in rap tempo dichterbij. Kom dus snel in actie! We nemen erna contact op met de winnaars.

Wij hebben Lucky, maar ook Almere City heeft een bekende mascotte. Wat is zijn naam?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu de logische prijs van 14 euro. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >