Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Aanvullende informatie kaartverkoop Ajax - Benfica

Als Ajax dinsdag 15 maart om 21.00 uur aftrapt tegen Benfica, mag de Johan Cruijff Arena weer helemaal worden gevuld. Om de voorpret te verhogen, volgt hier informatie over de kaartverkoop.

25 februari 2022 - 17:00
Verkoopbenfica800
Er gaat niks boven een Europees avondje in de Arena. © De Brouwer

Tijdens het duel met Benfica staat een plek in de kwartfinale van de Champions League op het spel. Na het 2-2-gelijkspel in Estádio da Luz kan Ajax de nodige vocale steun goed gebruiken. Hoe fijn is het dat we eindelijk weer kunnen genieten van een Europees avondje in een stijf uitverkochte Arena? We kunnen werkelijk waar niet wachten.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 28 februari om 10.00 uur hun eigen plekje reserveren in de online ticketshop van Ajax. Je hebt vanaf dat moment drie dagen de tijd om je reservering met tien procent korting af te rekenen.

Aanbevolen
Gezelligheid, volop spanning en ‘intens fouilleren’ in Lissabon

Ajax meldt dat het kan gebeuren dat seizoenkaarthouders in plaats van de eigen stoel een alternatieve plek krijgen aangeboden. Dit heeft te maken met gereserveerde plekken voor de Uefa.

Vervolgens is het de beurt aan onze leden van SV Ajax. Zij krijgen op donderdag 3 maart om 14.00 uur de mogelijkheid om één ticket per lidmaatschap voor Benfica-thuis te scoren. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dat moment eveneens een kaartje bijkopen. Gelijktijdig dus. De toegangsbewijzen gaan vast als warme broodjes over de digitale toonbank, dus zorg dat je er snel bij bent.

Ajax meldt nog altijd niets over toegangsprijzen, dus daarop is het nog even wachten.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >