Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krijg korting op rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival!

Nu we in een Ajaxloze periode zitten, hebben we genoeg tijd voor andere leuke dingen. Zoals wat? Een boottochtje over de grachten tijdens het Amsterdam Light Festival bijvoorbeeld! En nog leuker: leden van Supportersvereniging Ajax krijgen korting.

02 december 2022 - 13:21
Alf800
Vaar je mee over de verlichte grachtengordel? © Stromma

Een tochtje over de Amsterdamse grachten is altijd een goed idee, maar tijdens het Amsterdam Light Festival wordt zo’n bootreis nog leuker. Onze prachtige stad is dan versierd met verschillende lichtkunstwerken, die het beste zichtbaar zijn vanaf het water.

Stromma organiseert een speciale avondrondvaart van 75 minuten door het festivalgebied. Stap aan boord en ervaar het festival vanaf het water. Terwijl je naar de betoverend verlichte grachtengordel kijkt, komt het ene kunstwerk na het andere voorbij. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Het Amsterdam Light Festival duurt tot 22 januari 2023.

In samenwerking met Stromma mogen we onze leden korting op de speciale avondrondvaart aanbieden. Zo betaal je nu 19,50 euro per persoon, in plaats van 23,50 euro. Wees er snel bij, want op is op!

Hoe je jouw korting verzilverd? Dat is simpel! Vul in het formulier hieronder jouw lidnummer en postcode in om de kortingscode te genereren. Daarna kun je via de button je bestelling plaatsen. Alvast heel veel plezier! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >