Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - Union Berlin

De realiteit leert dat Ajax na de winterstop aantreedt in de Europa League. Er staan twee duels met 1. FC Union Berlin op het programma. Dat lijkt ons een supertof tweeluik, waar wij in elk geval onwijs veel zin in hebben. Hoog tijd om info over de kaartverkoop met jullie te delen.

20 december 2022 - 11:58
Kaartverkoop Union 1200
Wij hebben veel zin in het tweeluik met Union Berlin. © De Brouwer

Ajax ontvangt de Duitsers op donderdag 16 februari (aftrap 18.45 uur) in de Johan Cruijff Arena. We hopen dat het als vanouds een heerlijk Europees avondje wordt, waarbij het in feite niet uitmaakt dat er andere reclameborden langs het veld staan opgesteld.

Het wordt nu interessant als jij van de partij wilt zijn bij Ajax - Union Berlin, want we hebben informatie over de kaartverkoop. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf woensdag 4 januari om 10.00 uur met tien procent korting hun eigen plek afnemen. Deze reservering vervalt na drie dagen. Kaarten bijkopen is niet mogelijk en dat is in feite goed nieuws voor leden van Supportersvereniging Ajax.

Ajax laat weten dat het voor sommige seizoenkaarthouders niet mogelijk zal zijn om de eigen stoel te reserveren. Dit heeft te maken met verplichtingen richting de Uefa. Zij kunnen op maandag 9 januari exclusief uit alle vrije stoelen een andere plaats kiezen. Hierbij geldt dan ook de tien procent korting. Seizoenkaarthouders krijgen begin januari per mail alle informatie over de kaartverkoop.

Leden van SV Ajax zijn dinsdag 10 januari om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen. Voor hen geldt dat er per persoon één kaartje kan worden gekocht. Aangezien seizoenkaarthouders geen kaarten kunnen bijkopen, komen alle overgebleven kaarten beschikbaar voor onze leden. Grijp dus je kans, zouden we willen zeggen!

Tenslotte staan ook ‘gewone’ clubcardhouders nog ingeroosterd. Mochten er nog kaarten over zijn, dan komt deze groep vanaf woensdag 11 januari aan de beurt. Eveneens vanaf 10.00 uur. Ook zij kunnen één kaartje per persoon kopen. Zie voor de volledigheid het verkoopschema hieronder.

De return in Berlijn wordt op donderdag 23 februari gespeeld. Informatie over de kaartverkoop voor dit lekkere uitduel volgt begin januari.

Whatsapp Image 2022 12 20 At 11.41.59

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >