Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Attentie! Geef je op voor de Ajax Kids Club persconferentie!

Zie jij jezelf als een razende reporter? Dan zijn we op zoek naar jou! Het tofste mediamoment van het jaar komt er namelijk weer aan. Geef je op voor de Ajax Kids Club persconferentie van zondag 15 januari!

19 december 2022 - 09:31

Wekelijks zien we journalisten de spelers van Ajax interviewen. Allemaal leuk en aardig, maar dat kun jij toch beter? Mooi! We zoeken namelijk tien Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die zin hebben om naar de Johan Cruijff Arena te komen voor de Ajax Kids Club persconferentie.

Daar krijg je de kans alles te weten te komen over jouw Ajaxhelden. In de afgelopen jaren is wel gebleken hoe creatief jullie zijn in het bedenken van vragen. Soms volgen daar serieuze antwoorden op, maar regelmatig is het ook lachen, gieren en brullen.

Deze leukste persconferentie van Nederland organiseren we op zondag 15 januari, aan begin van de middag. Vier spelers van Ajax (wie dat zijn blijft nog even een verrassing) komen speciaal voor jullie naar de officiële persruimte om al jullie vragen te beantwoorden. En geen vraag is te gek. Leef je dus vooral uit!

Dat de spelers vragen krijgen die normaal niet zo vaak worden gesteld, maakt het extra leuk. Dat vinden de mannen zelf ook. Je kunt nu dus al gaan nadenken wat jij van jouw helden wil weten. Dat is sowieso handig, want je meest originele vraag heb je nodig om mee te doen aan onze prijsvraag.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze supertoffe ervaring, moet je namelijk wel in actie komen. Als een heuse journalist!

Prijsvraag: bedenk jouw allerleukste, grappigste, brutaalste of meest creatieve vraag en mail die naar ons. Tip: wees origineel!

Je kunt jouw vraag insturen tot en met donderdag 5 januari. Dat kan door deze te mailen naar kidsclub@svajax.nl. Vergeet niet je naam en achtcijferige lidnummer mee te sturen! Daarna nemen we contact op met de winnaars. Wie weet zien we jou dan terug in de Johan Cruijff Arena!

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >