Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan Lucky’s Feestdagenbingo! [VOL]

December is de maand van gezelligheid! Lucky maakt de feestdagen nóg leuker, want onze vrolijke mascotte organiseert weer een online feestdagenbingo voor leden van de Ajax Kids Club. Er liggen prachtige prijzen klaar, dus zorg dat je erbij bent!

28 november 2022 - 08:59
Luckys Bingo 1200
Het belooft weer een gezellige boel te worden! © Ajax Kids Club

Dit evenement is volgeboekt! We wensen iedereen die meedoet aan de bingo vast veel plezier!

Bingo! Misschien hoor jij het jezelf wel roepen als jouw bingokaart is gevuld. Je kan dan zomaar een thuisshirtje van Ajax hebben gewonnen, of een van de andere leuke prijzen die Lucky heeft klaargelegd. We geven heel wat weg, hoor! 

Deelname aan Lucky’s Feestdagenbingo is gratis en exclusief voor leden van de Ajax Kids Club. We hebben plek voor 750 deelnemertjes, samen met hun ouders en/of begeleiders. De bingo vindt plaats op donderdag 29 december. We beginnen om 13.00 uur en zijn rond 15.00 uur klaar. 

We mailen alle deelnemertjes uiterlijk 23 december de bingokaarten en een linkje naar de YouTube-uitzending, waar Lucky met twee presentatoren het evenement in goede banen leidt. Via de chat kun je aangeven of je bingo hebt gescoord. Alle verdere uitleg volgt per mail. 

Het belooft net als de vorige keer een onwijs gezellige boel te worden. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend! Aanmelden kan tot en met woensdag 14 december.

Dit evenement is volgeboekt! We wensen iedereen die meedoet aan de bingo vast veel plezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >