Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De laatste wallpaper van dit Champions League-seizoen

Dat was ‘m dan, Ajacieden. Het Champions League-seizoen zit erop. Ajax speelt na de winterstop een treetje lager in Europa. Het avontuur in het miljoenenbal werd afgesloten met een 1-3-zege op Rangers FC. Hier een wallpaper van de scorende Francisco Conceição.

02 november 2022 - 09:08
Wpranaja800
We hopen Conceição nog veel vaker te zien juichen. © Pro Shots

Was het een goede wedstrijd? Nee. Hebben we een Ajax gezien wat thuishoort in de Champions League? Ook niet. Toch probeerden we er op Ibrox met z’n allen wat van te maken. Aan de support van de 2648 meegereisde Ajacieden lag het in ieder geval niet. 

Ajax haalde niet zijn niveau, terwijl Rangers simpelweg niet beter kon. Dat resulteerde in een 1-3-overwinning, waarbij de ingevallen Conceição tekende voor de derde Amsterdamse treffer. Het was tevens zijn eerste in dienst van zijn nieuwe club.

Aanbevolen
Schreuder maakt groot compliment aan luidruchtige Ajaxsupporters

Dat zorgde logischerwijs voor vreugde, bij zowel de Portugees als het uitvak. Het feestje werd dan ook samen gevierd. Zoals het hoort! Conceição wees in zijn sprint richting de Ajaxsupporters naar zijn gezicht. ‘Onthoud mij’, leek hij ermee te willen zeggen. 

We hopen de bedrijvige buitenspeler nog veel vaker te zien juichen. Dan kunnen wij weer wallpapers maken! In de tussentijd moeten jullie het doen met onderstaand telefoonachtergrondje, die je via het linkje kunt downloaden.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >