Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word jij mascotte bij het uitduel met FC Emmen?

Ajax gaat op zaterdag 12 november op bezoek bij FC Emmen voor de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. Jij kunt alle actie van dichtbij meemaken. We zijn namelijk op zoek naar mascottes!

24 oktober 2022 - 10:59
Mascottesemmaja800
Loop jij straks met Tadic het veld op? © Ajax Kids Club

Lijkt het jou leuk Ajax een keer achterna te reizen en ook nog naast je helden op het veld te staan? Dan moet je vooral even doorlezen. Wij mogen namelijk elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze toffe ervaring.

Het balletje gaat op 12 november om 18.45 uur rollen aan De Oude Meerdijk. Misschien loop jij enkele minuten eerder wel samen met Steven Bergwijn of Remko Pasveer het veld op. Daarvoor moet je natuurlijk wel iets doen. Namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt meedoen tot en met zondag 30 oktober. 

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak. Ben je al volop enthousiast? Dan is het tijd de prijsvraag te beantwoorden!

Prijsvraag: Ajax won in november 2020 met 0-5 op bezoek bij Emmen. Wie gaf de assist bij het openingsdoelpunt van Klaassen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >