Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Vitesse!

Wat gaat het seizoen snel, hè? Er staan nog maar twee thuisduels op het programma voordat de winterstop begint. Vitesse is de laatste club die in 2022 een bezoekje brengt aan Amsterdam. Jij kunt kaartjes winnen voor deze wedstrijd!

31 oktober 2022 - 09:36
Winkaartjesajavit800
Ajax aanmoedigen is altijd een goed idee! © De Brouwer

De gasten uit Arnhem komen op woensdag 9 november langs in de Johan Cruijff Arena, waar om 20.00 uur wordt afgetrapt. Op een doordeweekse avond dus, maar voor deze mooie prijs mag je vast een keer wat later naar bed!

Wil jij jouw cluppie vanaf de tribune toejuichen? Dat kan! Wij geven vier setjes kaarten weg voor de wedstrijd tegen Vitesse. Om kans te maken op deze prijs, moet je wel lid zijn van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar). 

Daarnaast moet je natuurlijk het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met woensdag 2 november. Daarna nemen we contact op met de winnaartjes.

Prijsvraag: welke overeenkomst hebben de stadions van Ajax en Vitesse?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >