Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Liverpool!

Onze #Kaartenjacht zit erop! We hebben negen leden van Supportersvereniging Ajax blij gemaakt met een setje kaarten voor Ajax - Liverpool. Misgegrepen tijdens de jacht? Doe dan mee aan deze prijsvraag!

21 oktober 2022 - 12:30
Kaartenajaliv800
Deze avondjes blijven magisch. © De Brouwer

Het mag dan wel herfstvakantie zijn, maar we kunnen ons best voorstellen dat je gewoon moet werken of andere verplichtingen hebt. Daarom hebben we ook gedacht aan onze leden die deze week niet op #Kaartenjacht konden gaan. Voor hen staat onderstaande prijsvraag klaar, waarmee je kans maakt op een setje kaarten voor het duel met de Engelsen. 

Liverpool-thuis is, hoe Ajax er ook voorstaat in groep A, een voetbalaffiche om de vingers bij af te likken. Het Champions League-duel in de Johan Cruijff Arena wordt op woensdag 26 oktober om 21.00 uur gespeeld. Jij kunt daarbij zijn!

Wat je moet doen om kans te maken op het setje kaarten? Simpel: het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life kunnen dat doen tot en met zondag 23 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaar.

Prijsvraag: Ryan Babel verruilde Ajax in 2007 voor Liverpool. Hoeveel duels speelde hij voor The Reds?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >