Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken mascottes voor Ajax - Vitesse!

Ajax speelt op woensdag 9 november om 20.00 uur tegen Vitesse. De ploeg uit Arnhem komt dan op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Deze spannende pot wordt natuurlijk alleen gespeeld als er ook mascottes van de partij zijn!

10 oktober 2022 - 07:04
Mascottes 1200
Zo'n avontuur als hierboven vergeet je nooit meer. © De Brouwer

Heb jij zin in een leuke avond met Lucky en jouw Ajaxhelden? Mooi! Doe dan snel mee aan onderstaande prijsvraag. We snappen dat het voor winnaartjes wel een latertje wordt op deze doordeweekse avond… Hopelijk vinden papa en mama dat voor één keer niet zo erg.

Als mascotte beleef je namelijk een supertoffe avond. Wat je kunt verwachten? Je loopt voor het duel samen met de spelers het veld op. Je voelt je even zelf een superster en bewondert helden als Remko Pasveer en Jurriën Timber van wel heel dichtbij.

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Om kans te maken op deze superprijs moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 16 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Mooi als aandenken!

Prijsvraag: Ajax won in november 2007 met 4-1 van Vitesse? Welke Ajacied kreeg die wedstrijd een gele kaart?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >