Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Volop plezier tijdens Ajax Kids Tour op bezoek bij FC Assen

Voor volop plezier, pret, enthousiasme en blijheid was Sportpark de Hoogspanning vrijdag de plek om te zijn. Lucky stuurde de spelersbus van Ajax namelijk naar FC Assen voor weer een gezellige Ajax Kids Tour. Natuurlijk was onze fotograaf ook van de partij!

24 oktober 2022 - 10:18
AKT Assen 1200
Bij de Ajax Kids Tour maak je al snel nieuwe vrienden. © Pro Shots

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. Ook op bezoek bij FC Assen deden de Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. 

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes, een bonte verzameling van Ajaxshirtjes en een gezonde dosis zin. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De lynx deelde high-fives en knuffels uit, terwijl er ook een potje werd meegevoetbald.  

Kortom, een geslaagde dag! We hebben de leukste plaatjes van Pro Shots voor je verzameld. Misschien zie jij jezelf wel terug op de foto's, dus kijk maar snel!

Wil je meer weten over de Ajax Kids Tour of ook eens meedoen? Hou ajaxkidstour.nl in de gaten!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >