Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic en Brobbey vinden elkaar op het veld én op wallpaper

Het was weliswaar tegen Excelsior, maar het is fijn dat Ajax weer wat vertrouwen heeft getankt (7-1). Datzelfde geldt voor doelpuntenmakers Dusan Tadic en Brian Brobbey. Daarom hier een wallpaper van het duo!

17 oktober 2022 - 10:29
Wpajaexc800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Door de dikke zege op Excelsior staat Ajax weer waar het wil staan: bovenaan de ranglijst. Het is nog niet genoeg om al het chagrijn rond onze club weg te nemen, maar in deze tijden houden we ons graag vast aan lichtpuntjes. 

Het duo Tadic-Brobbey is zo’n lichtpuntje. Beide aanvallers kenden moeilijke weken. Tadic worstelde op de rechterflank met zijn vorm, terwijl Brobbey vaker op de bank begon dan hem lief is. Tegen Excelsior stonden ze weer op hun favoriete positie. 

En met resultaat! Brobbey maakte er twee, Tadic één. Bij de eerste treffer van de spits gingen de bedankjes richting de aanvoerder, die de bal panklaar op het hoofd van Brobbey legde. Het mag duidelijk zijn dat de twee elkaar prima aanvoelen binnen de lijnen. 

Het leverde een fraaie foto op, die we hebben verwerkt tot wallpaper. Screenshotjes na installatie worden gewaardeerd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >