Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Reis jij als mascotte mee naar het uitduel met RKC Waalwijk?

Ajax achterna reizen is tof. Nog leuker wordt het als je ook op het veld mag staan. Precies dat kan in Waalwijk, want we zijn op zoek naar mascottes voor de uitwedstrijd tegen RKC. Ga jij met ons mee?

03 oktober 2022 - 11:33
Mascottes Uit 1200
Misschien sta jij straks wel met je helden op het veld! © SV Ajax

Met de spelers van Ajax het veld oplopen, is voor veel supportertjes een grote droom. Wie weet gaat die droom voor jou op zaterdag 22 oktober in vervulling. Dan speelt Ajax om 18.45 uur de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. 

Wellicht ben jij er dan ook, want we vertrekken natuurlijk niet zonder onze mascottes. Mocht je winnen, dan loop jij straks gelijktijdig met mannen als Calvin Bassey en Steven Bergwijn het veld op. Gaaf!

We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/tm 11 jaar) die er heel graag bij zijn in het Mandemakers Stadion. Je kunt jouw helden van dichtbij bewonderen en daarna zoek je lekker een plekje op de tribune.

Je krijgt namelijk ook nog eens twee wedstrijdkaartjes. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak.

Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Meedoen kan tot en met zondag 9 oktober. Met de winnaars wordt daarna contact opgenomen.

Prijsvraag: welke oud-Ajacied speelt bij RKC met rugnummer 10?

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag of het clubblad ontvangen? Word dan snel lid van de Ajax Kids Club

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >