Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans op plekje bij hooghoudwedstrijd in Johan Cruijff Arena!

We hebben een supertoffe nieuwe prijsvraag voor jullie! We zoeken tien Ajaciedjes die het Ajaxstadion willen ontdekken en meteen ook toffe voetbalspellen komen doen. Wat dacht je van een hooghoudwedstrijd?

20 oktober 2022 - 15:14
Hooghouden 1200
Hooghouden met je hoofd mag ook zeker! © De Brouwer

Voor elke thuiswedstrijd zien we hoe een Ajaxtalent de bal hooghoudt op een rode stip. Zoiets willen wij zaterdag 5 november tussen 10.30 en 13.00 uur ook regelen voor tien prijswinnaars (6 t/m 11 jaar). Dat doen we samen met de Johan Cruijff Arena.

Wat is de bedoeling? De prijswinnaars mogen hun hooghoudkunsten vertonen op de stip naast het heilige Arenagras. Wedden dat mascotte Lucky ook even komt gluren? Natuurlijk mag je met de Ajaxlynx op de foto!

Maar er is meer! De deelnemers krijgen eerst een rondleiding door de kleedkamers, mixed zone, perszaal en langs de dug-outs. Vervolgens mogen ze lekker een balletje trappen op een speciaal trapveldje naast het hoofdveld. Daarna volgt het om de beurt hooghouden op de stip naast het veld.

Elk deelnemertje mag maximaal tien minuten hooghouden. Als bij de eerste poging minder dan tien keer wordt hooggehouden, mag het nogmaals worden geprobeerd. De nummers 1, 2 en 3 die de bal het vaakst weten hoog te houden, winnen een leuke extra prijs.

Niemand vertrekt met lege handen. Alle deelnemers krijgen een goodiebag! Elk prijswinnaartje mag natuurlijk ook een begeleider of ouder meenemen naar het evenement.

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe prijs? Simpel! Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met zondag 30 oktober.

Prijsvraag: hoe hoog is het hoogste punt van de Johan Cruijff Arena?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >