Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans op een vrolijk leespakket van Lucky!

Houd jij van lezen? Dan heb je vast genoten van de Kinderboekenweek! Wij hebben een speciale prijsvraag voor je, waarmee je als lid van de Ajax Kids Club kans maakt op een serie vrolijke boekjes over Lucky!

14 oktober 2022 - 14:38
Boekjes 1200
Lucky beleeft toffe avonturen in deze boekjes! © Ajax Kids Club

Onze pluizige mascotte houdt enorm van voetbal, maar is ook dol op lezen. Vooral als de boekjes over Ajax gaan! Er is al héél veel geschreven over onze mooie club. We kunnen ons goed voorstellen dat die boeken voor jonge Ajaciedjes nog net iets te ingewikkeld zijn. Toch hebben we goed nieuws, want er bestaat namelijk ook een reeks boekjes over Lucky!

Misschien ben je zelfs al bekend met een van deze verhaaltjes. Als lid van de Ajax Kids Club is het namelijk goed mogelijk dat je eerder zo’n boekje als cadeautje hebt ontvangen. Maar wist je dat er een hele collectie is? Onze vrolijke lynx speelt inmiddels de hoofdrol in vier verschillende verhaaltjes!

Aanbevolen
Zing jezelf naar gewilde mascotteplek bij Ajax - PSV!

Het begon allemaal met ‘Ik ben Lucky’, maar onze mascotte speelde ook verstoppertje en beleefde avonturen in de dierentuin en bij de kinderopvang. De kleurrijke plaatjes maken het allemaal nog vrolijker. Lijkt het jou leuk om al deze verhaaltjes te lezen? Dat kan!

Je maakt namelijk kans om een leespakketje te winnen, met daarin alle vier de boekjes. We geven in totaal tien pakketjes weg. Wat je daarvoor moet doen? Op het formulier hieronder invullen waarom juist jij deze boekjes wil winnen!

Je hebt daarvoor de tijd tot en met woensdag 19 oktober. De winnaars ontvangen daarna vanzelf bericht. Dus hup, aan de slag. Misschien wordt de Kinderboekenweek dan wel nog leuker!

Prijsvraag: vertel ons waarom jij de vier boekjes over Lucky wil winnen!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >