Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Lucky’s Winterfestival uitverkocht, reservelijst geopend

Als je in de voetbalbalwereld zegt iets nieuws uit te proberen, pakt dat meestal niet goed uit. In het geval van Lucky’s Winterfestival gebeurde precies het tegenovergestelde. Ons gloednieuwe en gratis evenement is uitverkocht! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst.

20 oktober 2022 - 09:18
LWF 1200X800
Kom jij ook naar dit gezellige evenement? © SV Ajax

Zo, dat ging hard! Binnen twee weken werden alle tickets voor Lucky’s Winterfestival gereserveerd. Mocht je hebben misgegrepen, dan kun je je onderaan deze pagina inschrijven voor de reservelijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op.

Lucky’s Winterfestival is het ideale gezins- of familie-uitje voor Ajacieden van 0 tot en met 14 jaar, maar ook voor oudere supporters is er wat te doen. Zie het als een soort winterwonderland in een Ajaxjasje.

Zo kun je Voetjeballen met leeftijdsgenootjes, losgaan op het springkussen, een potje Fifa spelen, naar Ajaxdocumentaires kijken en met de kerstman en Lucky op de foto. Is dat alles? Zeker niet! Tijdens Lucky’s Winterfestival is er nog veel meer te beleven.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >