Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom jij ook naar het Sinterklaasfeest van de Ajax Kids Club? [VOL]

Pakjesavond is nog ver weg, maar voor Ajax Kids Clubleden van 3 t/m 7 jaar hebben we alvast leuk nieuws te melden. Lucky organiseert namelijk weer een Sinterklaasfeest op zondag 20 november!

20 oktober 2022 - 22:09

Dit evenement is helemaal volgeboekt! Je kunt je hieronder nog wel inschrijven voor de reservelijst. 

We pakken het dit jaar iets anders aan. Lucky nodigt namelijk Ajaxsupportertjes uit bij het Supportershome naast de Johan Cruijff Arena. We hebben twee tijdsloten: in de ochtend van 11.00 tot 12.00 uur en in de middag van 13.30 tot 14.30 uur.

Hoe de dag er precies uit komt te zien? Ajaxsupportertjes kunnen genieten van een vrolijke voorstelling, gemaakt door Verhalen van Sinterklaas. Tussendoor worden er liedjes gezongen. Aan het einde van de show krijgen de kids een cadeautje mee naar huis.

Lucky is vanaf het begin van de partij. Natuurlijk lopen er ook superveel Ajaxpieten rond. Of zij pepernoten en ander strooigoed bij zich hebben? Vast wel! We beloven dat het een gezellige dag wordt. 

Er is in totaal ruimte voor 200 leden van de Ajax Kids Club (3 t/m 7 jaar), verspreid over het ochtend- en middagprogramma. Alle bezoekertjes mogen één ouder of begeleider meenemen. Er wordt een bijdrage van 7,50 euro per inschrijving gevraagd. Daarvoor beleven de kids een toffe voorstelling, ontvangen ze een eigen diploma én krijgen ze een cadeautje ter waarde van 19,95 euro.

Dit evenement is helemaal volgeboekt! Je kunt je hieronder nog wel inschrijven voor de reservelijst. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >