Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kleur jezelf de herfstvakantie door met Lucky!

Ben jij al lekker aan het genieten van de herfstvakantie? Wat is het toch fijn om vrij te zijn! Je hebt nu vast zin om iets leuks te doen. Lucky helpt je daar graag bij. Hieronder kun je namelijk twee toffe kleurplaten downloaden!

17 oktober 2022 - 13:21
Kleurplaat 1 1200
Voorzie jij Lucky van vrolijke kleurtjes? © Ajax Kids Club

Wij krijgen nooit genoeg van vrije dagen. Lekker met vriendjes en vriendinnetjes spelen, misschien wat langer op bed liggen en natuurlijk voetballen! Dan helpt het natuurlijk wel als het mooi weer is. In de stortregen een balletje trappen, voelt toch wat minder fijn. Helaas zitten die dagen er soms ook tussen.

Gelukkig zijn er genoeg andere leuke dingen te doen, zoals kleuren! Heb jij je potloden al in de aanslag? Mooi, want wij hebben twee kleurplaten voor je klaarliggen.

Op de eerste afbeelding zien we Lucky voetballen op het strand. Met een ijsje erbij krijgt alles een zomerse uitstraling. Daar worden we vrolijk van tijdens deze herfstdagen, al helemaal als jij het plaatje van fijne kleurtjes voorziet. Op de tweede kleurplaat moet je ook nog wat lijntjes trekken. Als je dat goed doet, verschijnt Daley Blind op je papier!

Dat klinkt leuk, toch? De kleurplaten zijn hieronder te downloaden. Even uitprinten en je kunt aan de slag! Dat levert ongetwijfeld mooie kunstwerkjes op. Alvast succes en vooral veel plezier!

Aanbevolen
Tips voor Ajacieden tijdens de herfstvakantie!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >