Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Doe mee met Fun Games bij Ajax - PSV!

Doelpunten maken in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! Op zondag 6 november trapt Ajax om 16.45 uur af tegen PSV. We hebben plek voor twaalf Ajaciedjes die in de rust willen meedoen met de Fun Games.

24 oktober 2022 - 09:34
Fungamesajapsv800
Sta jij op het veld van de Arena? © De Brouwer

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. Doelpunten maken en juichen in een volle Johan Cruijff Arena. Wie wil dat nou niet? De Fun Games vinden ook nog eens plaats tijdens de rust van het topduel met PSV, dat maakt het helemaal spannend!

We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen scoren. Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden om keeper te zijn. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of keepen. Na afloop van de Fun Games doe je meestal ook nog een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky.

Om kans te maken, moet je het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. We hebben ‘m wat moeilijker gemaakt dan normaal. Dat mag ook wel voor deze gave prijs, toch? Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met donderdag 27 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Prijsvraag: Ajax speelde in eigen huis al liefst 66 eredivisieduels tegen PSV. Hoe vaak vonden de Ajacieden het net in al die wedstrijden?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >