Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan evenement Voetjebal met Lucky! [VOL]

Debutantjes en Dribbelaartjes opgelet, want Voetjebal met Lucky komt er weer aan! Dit evenement is speciaal bedacht voor de jongste leden van de Ajax Kids Club. Wil jij daarbij zijn? Lees dan snel verder!

30 september 2022 - 11:50
Voetjebaloktober800
De eerste editie was een groot succes! © Pro Shots

De plekjes voor Voetjebal waren razendsnel vergeven. Ook de reservelijst is inmiddels vol. We kijken uit naar een toffe dag met al deze enthousiastelingen! 

Voetjebal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar die het leuk vinden om actief bezig te zijn. Je maakt kennis met voetbal en hebt vooral onwijs veel plezier. Tijdens Voetjebal met Lucky doe je een uur lang mee aan oefeningen, onder leiding van ervaren Voetjebaltrainers en Lucky. 

Dit evenement is speciaal in het leven geroepen voor jonge Ajaxsupportertjes van 2 tot en met 5 jaar. Op zondagochtend 23 oktober zijn we te vinden in Sportcentrum Hogendorp te Amsterdam. 

We hebben in totaal plek voor 128 leden van de Ajax Kids Club, verdeeld over twee groepen. De jongste Voetjeballers (2-3 jaar) zijn om 09.30 uur aan de beurt, gevolgd door de oudere kinderen (4-5 jaar) om 11.15 uur.

In de jongste groep kunnen 64 leden terecht, die ieder één ouder of begeleider mogen meenemen. Het is de bedoeling dat hij of zij ook meedoet tijdens het evenement. Hetzelfde geldt voor de tweede groep, waar we eveneens plek hebben voor 64 Voetjeballers.

De plekjes voor Voetjebal waren razendsnel vergeven. Ook de reservelijst is inmiddels vol. We kijken uit naar een toffe dag met al deze enthousiastelingen! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >