Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes maken volop plezier tijdens Ajax Kids Tour bij AGOVV

Hoppa, op naar Apeldoorn! Lucky streek dinsdag neer op de velden van AGOVV voor een nieuwe Ajax Kids Tour. Een dag bomvol voetbalspelletjes en plezier. Dat is ook terug te zien in ons vrolijk makende fotoverslag!

26 oktober 2022 - 13:26
AKT 1200
Dit is een sportieve versie van boter, kaas en eieren. © Pro Shots

Ajacieden vind je in heel Nederland en dus komt Lucky ook geregeld buiten de stadsgrenzen van Amsterdam. Op het terrein van AGOVV staat de Klaas Jan Huntelaar-tribune, dus daar wilden we dolgraag heen. En dat gold ook voor de leden van AGOVV en de Ajax Kids Club.

Dat bleek wel tijdens de warming-up, toen alle aanwezige voetballertjes direct gretig de spieren opwarmden. Dat was ook nodig, want daarna werd volop gevoetbald. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere en dat werd uiteraard uitbundig gevierd. In combinatie met de vele kleurrijke Ajaxshirts leverde dat fraaie plaatjes op.

Aanbevolen
Win kaartjes voor Ajax - PSV!

Van voetballende Ajaciedjes en van stralende pretkoppies in de spelersbus. Want hé, het is natuurlijk supertof om te zien waar Dusan Tadic en Daley Blind normaal zitten. Lucky zelf deed ook volop mee en reikte na afloop de welverdiende diploma’s uit. Die werden met een grote lach op het gezicht in ontvangst genomen en gingen na een plezierige dag mee naar huis.

Als Ajax Kids Clublid doe je gratis mee aan onze Ajax Kids Tours, dus word snel lid. Wil je weten waar de Ajax Kids Tour nog meer langsgaat? Hou dan ajaxkidstour.nl en onze kanalen goed in de smiezen en mis niks!

De toffe foto's hieronder zijn van Pro Shots

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >