Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes hebben dikke pret tijdens Ajax Kids Tour in Diemen!

Lucky streek maandag neer op de velden van SV Diemen voor een nieuwe Ajax Kids Tour. Het was best nat, maar het plezier werd er geen moment minder om. Bekijk de foto’s maar!

18 oktober 2022 - 16:22
AKT Diemen Hoofdfoto 1200
Pret maken met leeftijdsgenootjes! © De Brouwer

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. Ook op bezoek bij SV Diemen deden de Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes.

De dag begon druilerig en nat, maar daar laten fanatieke voetballertjes zich niet door weerhouden! Ook met wat regendruppels kun je jezelf prima in het zweet werken. En in de middag kregen we soms zelfs een zonnestraaltje cadeau.

We zagen wederom een bonte verzameling aan Ajaxshirtjes. Lucky deelde high-fives uit en er werden flink wat voetbalspellen gespeeld. Laat dat maar aan de leden van de Ajax Kids Club over. Die hebben altijd zin om een balletje te trappen.

Kortom, het was weer dikke pret tijdens de Ajax Kids Tour. Dat zie je ook terug op onderstaande kiekjes, die zijn geschoten door onze fotograaf De Brouwer.

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >