Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win toffe voetbalboeken, want Chaos United is terug!

Als Ajaciedje ben je natuurlijk dol op gekke voetbalverhalen. Misschien vind je het daarom fijn een leuk boek te lezen. Als dat zo is, hebben we iets leuks voor je! Chaos United – het rommeligste voetbalteam ooit – is namelijk terug! Je maakt in deze prijsvraag kans op twee heerlijke kinderboeken.

27 januari 2022 - 11:29
Boeken 1200
Deze boeken zijn echt heel leuk. We hebben al gespiekt! © Ajax Kids Club

We mogen namelijk zes exemplaren van het supergave voetbalboek ‘Chaos United staat in de kou’ weggegeven, gemaakt door Gerard van Gemert en Rudi Jonker.

We hebben er zelf al even doorheen gebladerd en het is echt een ontzettend tof voetbalboek voor kinderen. Het gezellige vriendenteam mag op voetbalreis naar Spanje, maar natuurlijk worden alle plannen door elkaar geschopt...

Chaos United moet zich ineens redden in een vreemd land, met een vreemde taal. Hoe kun je nou voetballen in metersdiepe sneeuw? En is deze plek wel veilig? Je komt er snel achter als je dit boek leest. Het is een heerlijk vervolg op de eerste twee boeken, maar ook uitstekend los te lezen.

Ook maak je kans op het mooie boek ‘Nog één dag’, geschreven door Tim van den Berg. Wat zou jij doen als je steeds op dezelfde dag wakker werd? De kleine Finn maakt het in dit boek aldoor mee...

Misschien win jij als lid van de Ajax Kids Club een van deze mooie kinderboeken van uitgever Condor. Dan moet je wél het juiste antwoord geven op onderstaande vraag. Meedoen kan tot en met vrijdag 11 februari.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte Dusan Tadic vorig seizoen in de eredivisie?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu al vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >