Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Cambuur!

Hey jij daar! Als lid van de Ajax Kids Club wil je natuurlijk dolgraag aanwezig zijn bij een wedstrijd van jouw helden. Snappen we heel goed. Daarom maak je kans op een setje kaartjes voor Ajax – SC Cambuur!

06 september 2021 - 10:36
Jonge Fan 1200
Ajax kijken vanaf de tribune, mooi! © De Brouwer

Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op onze prijsvraag! Dus lees snel verder en kom in actie! Dan zit jij op zaterdag 18 september misschien wel in de Johan Cruijff Arena! Je moet dan wel iets langer opblijven dan normaal, want er wordt pas om 20.00 uur afgetrapt.

In totaal hebben we vier setjes kaarten klaarliggen, die we verloten onder de juiste inzendingen. Er zijn nog wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst moet je natuurlijk lid zijn van de Ajax Kids Club. Ajaciedjes en Dribbelaartjes maken kans, maar er is meer.

Zo moet je een ‘Mijn Ajax-account’ hebben plus de Ajax-app. Wij zorgen dat de winnaars de kaartjes tijdig in hun Ajax-app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur van tevoren zichtbaar. 

Neem je iemand mee ouder dan 12 jaar? Diegene moet dan negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen. Het zijn de zaken die voor de komende tijd nog even van belang zijn. Het is niet anders.

Nu is het tijd voor leuke zaken. Oftewel, tijd voor de prijsvraag. Weet jij het antwoord? Kom dan snel in actie! Je hebt tot en met zondag 12 september om het antwoordformulier hieronder in te vullen. De winnaars krijgen vanzelf een belletje!

Welke oud-Ajacied draagt bij Cambuur het rugnummer 19?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

  • Het formulier kon tot 12-9-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >