Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax en ABN-Amro vieren dertig jaar partnerschap

ABN-Amro is dit seizoen al dertig jaar trotse partner van Ajax. De supportersvereniging Ajax is daar enorm blij mee. En daarom gaan we samen toffe dingen doen!

20 september 2021 - 13:34
Kidstour Goed 1200
Nog meer Ajax Kids Tours, daar worden we blij van! © De Brouwer

Binnenkort gaan we namelijk Ajax Kids Tours organiseren, powered by ABN-Amro. In de herfstvakantie zijn dat drie evenementen en daar doen we begin 2022 nog eens zeven extra evenementen bovenop. Aangezien zowel ABN-Amro als Supportersvereniging Ajax staan voor gelijke kansen, zijn deze speciale Ajax Kids Tours toegankelijk voor alle jongens en meisjes. De voetbalkwaliteiten van de deelnemertjes doen er in principe niet toe.

Door deze samenwerking kunnen nóg meer leden van de Ajax Kids Club deelnemen aan deze toffe voetbaldagen. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes en ook kunnen de kids een kijkje nemen in de spelersbus van AFC Ajax.

De Ajax Kids Tours powered by ABN-Amro zijn op de volgende locaties:

  • Maandag 18 oktober: Forza Almere
  • Donderdag 21 oktober: CSW, Wilnis
  • Woensdag 27 oktober: OSS ’20, Oss

Houd ajaxkidstour.nl in de gaten wanneer de verschillende inschrijvingen open gaan. Zijn jouw kids nog geen lid? Meld ze dan snel aan, om mee te kunnen doen aan toffe evenementen van de Ajax Kids Club!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >