Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Prijsvraag: Win Bud-bierglazen met traditionele Ajaxlogo!

Ajaxverzamelaars opgelet! Bud komt met limited edition glaswerk. Hippe bierglazen, voorzien van het traditionele Ajaxlogo. En die kun jij winnen!

06 september 2021 - 15:44
Bud Bier 1200
Uit deze glazen smaakt een biertje nog lekkerder! © Bud

Hebben we je aandacht getrokken? Snappen we, want dit glaswerk ziet er verdraaid goed uit. Ajaxsponsor Bud produceerde drie glazen, die een ode brengen aan het 35ste landskampioenschap van onze club. XXXV, speciale teksten, het klassieke logo, alles erop en eraan. Vinden we mooi!

Bud is sinds 2019 partner van Ajax en bracht met de campagne ‘Kings of the Game’ al een eerbetoon aan de successen van de club en de spelers. Onder meer met een graffiti kunstwerk op het NDSM-terrein. Nu komen daar bierglazen met een gelimiteerde oplage bij.

Een pilsje uit dit glaswerk smaakt ongetwijfeld nog lekkerder. Ook als je geen bierliefhebber bent, is het toch de moeite waard om even door te lezen. Wij durven immers best te stellen dat deze glazen ook prima staan op de schouw of in een glazen kast. Als verzamelitem, want zoveel zijn er niet van!

In samenwerking met Bud mogen we negen setjes van drie glazen weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Ajax Life (18+) hebben daarvoor de tijd tot en met zondag 12 september. De winnaars ontvangen daarna bericht.

Wil je extra kans maken? Luister dan aanstaande vrijdag naar de nieuwe Ajax Life Podcast. Daar geven we nog een tiende setje glazen weg!

Welke drie Ajacieden staan op het ‘Kings of the Game-kunstwerk’ dat graffiti-artiest Tim Rodermans in samenwerking met Bud maakte?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >