Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Heerlijke beelden Ventos: uitvak raakt uitzinnig na snelle 0-1 van H4ller!

Ajax is terug in Europa en dat geldt eveneens voor de supporters. En vaste volgers weten één ding zeker: als onze mooie club de grens over gaat, dan is Ventos nooit ver weg met zijn camera. Gelukkig was hij net zo scherp als Sébastien Haller en schakelde hij op tijd bij om de razensnelle openingstreffer vanuit het uitvak te filmen. Heerlijk!

16 september 2021 - 17:36

Op het YouTube-kanaal van Ventos vind je nog veel meer beelden van Sporting-uit. We hadden ook kunnen kiezen voor die geweldige pogo, die al zo vroeg in het seizoen gaande was. We kozen echter voor de blijdschap na de 0-1. Waren we al begonnen? Allemachtig!

We zien Ajacieden elkaar om de nek vliegen, springen, hupsen, handen in de lucht, gillen en niet weten waar ze met zichzelf heen moeten. We konden niet bedenken dat er nog vier Amsterdamse treffers bij zouden komen en al helemaal niet dat Haller, sorry H4ller, er vier van de vijf zou maken.

Na de openingstreffer klinkt natuurlijk wel gelijk het 'tien, tien, tien', want zo gaan die dingen. Als Ajax weer heeft afgetrapt, dan wordt dat ene heerlijke liedje ingezet: 'Ooooooo-owheee-ooooooo, heuj heuj heuj, lalalalalalalalalalaaaaa, Ajax Amsterdam!'

Nou ja, kijk maar gewoon en herbeleef de dingen. 

Aanbevolen
‘Hebben jullie een leuke wedstrijd gehad?’

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >