Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gevoelig, weten we, maar Berghuis debuteert op onze wallpaper!

Was er afgelopen zomer een transfer die meer stof deed opwaaien dan die van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax? Nee, we denken van niet. De aanvaller begint zijn draai te vinden in Amsterdam en we belonen zijn inspanningen met een debuut op onze wallpaper, die jij vervolgens kunt gebruiken als achtergrond voor je telefoon. Als je dat wilt, tenminste.

22 september 2021 - 08:40
Wallpaper Berghuis 1200
Berghuis geeft Ten Hag luxeproblemen. © Pro Shots

Want ja, we begrijpen alle emoties heel goed. Zeker niet elke Ajaxsupporter zit te wachten op Berghuis als telefoonachtergrondje. Maar zoals altijd zijn de meningen verdeeld en we zien ook veel supporters die enorm blij zijn met de nieuweling in Amsterdamse dienst.

Tijdens de negenklapper tegen Cambuur hoorden we iemand iets roepen dat misschien een beetje de lading dekt: "Ik zal Berghuis niet snel als echte Ajacied zien, misschien wel nooit, maar ben blij dat-ie er is." Ook tegen Fortuna Sittard (0-5) was hij trefzeker.

En zo denkt iedereen er het zijne of hare van. Feit is dat Berghuis koos voor de moeilijkste weg, nooit iets naars over Ajax heeft geroepen en nu gewoon zijn stinkende best doet in wit-rood-wit. Zolang hij niet op clublogo's gaat slaan of er kusjes op geeft, kunnen we dat prima waarderen. 

De meningen zijn flink verdeeld zijn, dat weten we. We weten echter ook vrij zeker dat onderstaande wallpaper veel gedownload gaat worden. Dus voor de mensen die daarvoor gaan: graag gedaan. 

Wallpaper Berghuis

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >