Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Vitesse!

Ajax speelt op zondag 29 augustus om 14.30 uur de spannende thuiswedstrijd tegen Vitesse. Ben jij lid van de Ajax Kids Club en 4 jaar of ouder? Dan maak je kans op een setje kaartjes voor deze toffe middag! Je moet dan wel in actie komen en het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder!

16 augustus 2021 - 13:11
Win Kaartjes Akc 1200
Je kijkt je ogen uit hoor, in de Johan Cruijff Arena! © De Brouwer

Als Ajax Kids Club hebben we zelf ook seizoenkaarten en deze zetten we in om toffe acties voor onze trouwe leden te organiseren. Deze prijsvraag is daar dus een mooi voorbeeld van. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met naar Ajax gaan, want je kijkt je ogen uit. Dat zie je goed op de foto hierboven.

Corona speelt nog wel een rol deze dagen, dus voor je meedoet aan de prijsvraag is het handig dat papa of mama even meelezen.

Zo moet je een ‘Mijn Ajax-account’ hebben, plus de Ajax-app. Wij zorgen dat de winnaartjes de kaartjes tijdig in hun Ajax-app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur van tevoren zichtbaar. Neem je iemand mee? Dan moet ook diegene een ‘Mijn Ajax-account’ hebben en eveneens de Ajax-app.

Neem je iemand mee ouder dan 12 jaar? Diegene moet dan negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen. Het zijn zaken die de komende tijd nog even nodig zijn. Het is niet anders.

Goed, nu snel over naar leuke dingen, want je wilt Vitesse-thuis natuurlijk graag vanaf de tribune beleven. Zorg dus dat je snel het juiste antwoord instuurt op onderstaande prijsvraag. Dat kan tot en met zondag 22 augustus. De winnaars krijgen vanzelf bericht.

Prijsvraag: Kun jij een speler bij Vitesse noemen die ooit in Ajax 1 speelde?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >