Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - NEC!

Toet toet, even opletten, want als Ajax Kids Clublid (vanaf 4 jaar) maak je kans op een setje kaartjes voor Ajax - NEC! Weet jij het antwoord op onze prijsvraag? Kom dan razendsnel in actie!

09 augustus 2021 - 13:03
Ajanec Kaarten 1200
Dit soort blije koppies op de tribune. Worden we blij van! © Björn Martens

Door corona konden we lang geen kaartjes weggeven, dus we zijn blij dat we nu vier setjes onder onze jongste supporters kunnen verloten. Of nou ja, verloten… Je moet wel het juiste antwoord weten op de prijsvraag hieronder.

De wedstrijd tussen Ajax en NEC wordt zaterdagavond gespeeld en de aftrap is pas om 21.00 uur… Dat is wel serieus laat voor Ajaciedjes, maar goed, het is vakantie. Opblijven mag dus best een keer, toch?

Corona speelt nog wel altijd een rol. Dus lees onderstaande tekst goed door, voor papa of mama meedoet aan deze prijsvraag. Allereerst moet je lid zijn van de Ajax Kids Club (vanaf 4 jaar). Maar er is meer.

Zo moet je een ‘Mijn Ajax-account’ hebben plus de Ajax-app. Wij zorgen dat de winnaars de kaartjes tijdig in hun Ajax-app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur van tevoren zichtbaar. Neem je iemand mee, dan moet ook diegene een ‘Mijn Ajax-account’ hebben en eveneens de Ajax-app.

Neem je iemand mee ouder dan 12 jaar? Diegene moet dan negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen. Het zijn de zaken die voor de komende tijd nog even van belang zijn. Het is niet anders.

Goed, tot zo ver de administratie. Nu snel over naar leuke dingen, want NEC-thuis wil je als het kan natuurlijk vanaf de tribune meemaken. Ajaxsupportertjes mogen eindelijk weer en dat voelt goed. Och, wat voelt dát goed!

Zorg dus dat je snel het juiste antwoord instuurt op onderstaande prijsvraag. Doe dat vóór woensdag 11 augustus, 15.00 uur. De winnaartjes krijgen vervolgens vanzelf een belletje.

Prijsvraag: Hoe heet de trainer van NEC?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >