Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win door Lucky gedragen thuistenue van Ajax!

We hebben wat leuks voor je! Onze trouwe mascotte Lucky heeft het nieuwe Ajaxshirt natuurlijk al te pakken en geeft nu het hele thuistenue van vorig seizoen weg. Shirt, broekje en sokken. Gedragen door Lucky zelf, inclusief handtekening!

03 augustus 2021 - 13:20
Lucky Shirt 1200
Lucky heeft hier net een krabbel op het shirt gezet! © Ajax Kids Club

Vergis je niet in de maat van het shirt, want Lucky draagt XL. Dus ja, als Ajax Kids Clublid verdrink je erin, maar je kunt het shirt van Lucky natuurlijk ook als dekbed gebruiken.

Lucky droeg het tenue het volledige afgelopen seizoen bij alle momenten waar het nodig was. Door corona was dat amper in het stadion, maar gelukkig zien we Lucky snel weer op de grasmat in de Johan Cruijff Arena. Dat beloven we!

Wat je moet doen om kans te maken op het thuistenue van Lucky uit kampioensseizoen 2020/2021? Simpel! Antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Doe dat voor woensdag 11 augustus. De winnaar krijgt vanzelf bericht van ons.

Prijsvraag: waar is Lucky precies geboren?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Bekijk hier alle voordelen per leeftijdsgroep.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >