Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win Ajax vaandeldrager-tenues van seizoen 2019/2020!

Ben jij lid van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar)? Dan is het goed om effe door te lezen. We geven namelijk onze tenues weg, gebruikt door al onze vaandeldragers in 2019/2020. We hebben een stapeltje broekjes, shirtjes en sokken liggen. Zowel uit als thuis! Wil jij kans maken op een setje? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag!

01 september 2021 - 13:32
Tenue 1200
Weggooien doen we niet, liever maken we onze leden blij! © Ajax Jonge Schare

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je meedoen aan diverse prijsvragen. Zo kun je bijvoorbeeld ballenjongen of -meisje worden, maar ook vaandeldrager. Onze vaandeldragers tonen voor thuisduels altijd de vlaggen van beide teams met daarop de clublogo’s.

Vorig seizoen waren er door corona weinig vaandels te dragen, maar de tenues van het seizoen ervoor liggen hier nog. Deze zijn overbodig geworden. Onze vaandeldragers staan dit seizoen natuurlijk in het nieuwe thuis- en uitshirt op het veld.

Dus wat te doen met de oude shirts, broekjes en sokken uit 2019/2020? Weggooien is een ontzettend slecht idee, want we maken er veel liever onze leden van Ajax Jonge Schare blij mee. We hebben vijf thuissetjes in de aanbieding en vijf uitpakjes.

Wil jij kans maken op een compleet tenue? Geef dan voor vrijdag 10 september het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder.

Prijsvraag: wie maakte vorig seizoen het laatste doelpunt voor Ajax in de eredivisie?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >