Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win Ajax mascottetenues van seizoen 2019/2020!

Hey, psssttttt! Let eens op, want we hebben een heel bijzondere prijsvraag voor je klaarstaan. We geven namelijk onze mascottetenues van 2019/2020 weg. We hebben een hele stapel broekjes, shirtjes en sokken liggen. Zowel uit als thuis. Wil jij kans maken op een setje? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag!

26 augustus 2021 - 11:46
Mascotteshirts 1200
Dit is maar een klein deel van de stapel die we weggeven... © Ajax Kids Club

Als je lid bent van de Ajax Kids Club, dan kun je meedoen aan diverse prijsvragen. Zo kun je bijvoorbeeld spelersmascotte worden en dan krijg je van ons op de wedstrijddag een tenue van Ajax aan.

Vorig seizoen waren er door corona weinig mascottes en de tenues van het seizoen ervoor liggen hier nog. Deze zijn overbodig geworden, omdat we natuurlijk nieuwe shirts hebben voor het huidige seizoen. Onze mascottes staan uiteraard in het nieuwe thuis- en uitshirt op het veld.

Dus wat te doen met de oude shirts uit 2019/2020? Weggooien is natuurlijk het allerslechtste idee wat je maar kunt bedenken, dus maken wij onze Ajax Kids Clubleden er graag blij mee. We hebben twintig thuissetjes in de aanbieding en vijftien uitpakjes.

Wil jij kans maken op een compleet Ajaxtenue (shirt, broekje, sokken)? Geef dan voor vrijdag 3 september het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Vergeet niet in te vullen op welke kledingmaat je kans wilt maken.

Prijsvraag: wie maakte vorig seizoen het allereerste doelpunt voor Ajax in de eredivisie?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >