Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico en Álvarez present tegen PSV, Schuurs en Stekelenburg haken af

Erik ten Hag had goed en slecht nieuws in aanloop naar de aftrap tegen PSV. De trainer kan in de strijd om de Johan Cruijffschaal niet beschikken over Perr Schuurs en Maarten Stekelenburg. Daar staat tegenover dat Nicóóó Tagliaficóóó terugkeert in de wedstrijdselectie.

06 augustus 2021 - 17:52
Tagliafico 1200
De linksbackpositie lijkt goed in te vullen, zaterdagavond! © AFC Ajax

Naast Tagliafico is ook Edson Álvarez speelklaar. De Mexicaan is pas net weer terug, maar volgens zijn trainer klaar om minuten te maken als dat nodig is. De middenvelder is er dus gewoon bij tegen PSV.

Dat geldt niet voor Schuurs. De verdediger maakte een uitstekende indruk tegen Leeds United (4-0), maar viel uit met kuitklachten. Ten Hag kon nog niet aangeven hoe lang hij Schuurs kwijt denkt te zijn. Stekelenburg zal spoedig terugkeren, maar het duel met PSV komt nog net te vroeg. Remko Pasveer bewaakt daarom de meubelen onder de lat.

Aanbevolen
Check nu vast je Ajax-app voor kaartjes Johan Cruijffschaal

Ook Mohammed Kudus is tegen de Eindhovenaren nog niet inzetbaar. “Hopelijk sluit hij maandag weer aan. Het is even afwachten of dat lukt en of hij de competitiestart haalt.”

Ajax kan zaterdag zijn status als winnaar van de Johan Cruijffschaal prolongeren. Ons cluppie won de prijs voor het laatst in 2019, toen net als nu PSV de opponent was.

Volgens Ten Hag is Ajax de favoriet zaterdagavond. “Zeker. Sterker nog, de strijd om de Johan Cruijffschaal gaat tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Nou ja, we wonnen beide prijzen. Dus we zijn favoriet.”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >