Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoopinfo topduel Ajax Vrouwen - FC Twente

De Ajax Vrouwen spelen zondag 5 september het eerste thuisduel in de eredivisie. De opponent op sportpark De Toekomst is landskampioen FC Twente en we hebben informatie over de kaartverkoop. Heb jij zin in een spannende pot voetbal? Lees dan snel door!

25 augustus 2021 - 10:12
Ajax Vrouwen 1200
Hopelijk zien we de Ajax Vrouwen veelvuldig juichen! © AFC Ajax

De kaartverkoop start woensdag 25 augustus om 12.00 uur via de online ticketshop. Het gaat om vrije verkoop en je kunt per bestelling maximaal vier kaartjes aanschaffen. Er is géén kassaverkoop bij de poort van De Toekomst. Kaartjes zijn al te koop voor 2,50 euro voor supporters tot 13 jaar. Vanaf 13 jaar kost een kaartje 7 euro.

Ook zijn er familietickets in beperkte mate. Voor een totaalprijs van 15 euro kun je naar binnen met twee supporters tot 13 jaar en twee van 13 jaar en ouder. Prima deal, naar wij dachten!

Van plan de Ajax Vrouwen te bezoeken? Dan moet je nog wel effe rekening houden met een paar zaken. Zo moet je (vanaf 13 jaar) een bewijs uit de CoronaCheck-app kunnen tonen: een herstelbewijs, negatief testbewijs (Testen voor Toegang) of bewijs van volledige vaccinatie.

Je kaartje voor de wedstrijd ontvang je in de Ajax-app. Zorg dus dat je die op je mobieltje hebt geïnstalleerd. Ook moet je eenmalig je ‘Mijn Ajax-account’ verifiëren.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >