Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ontwerp ideale derde tenue en win door selectie gesigneerd shirt!

Je weet, bij SV Ajax zijn we de beroerdste niet. Integendeel! Ook nu hebben we iets tofs voor je. Je maakt namelijk kans op één van de vijf thuisshirts met daarop de handtekeningen van de voltallige Ajaxselectie van 2020/2021. Voor niks gaat de zon op, dus je moet er wel wat voor doen!

01 juli 2021 - 14:48
Gesigneerd Shirt 1200
Ontdek de shirtontwerper in jezelf en win dit serieus toffe shirt! © SV Ajax

We hebben hier vijf thuisshirts liggen met daarop de handtekeningen van de heren voetballers achter ‘pak schaal, pak beker, pak alles!’ Precies die vijf shirts doen we van de hand via een heuse ontwerpwedstrijd.

Het zijn grote maten, maar als je zo’n shirt wint, dan is de kans dat je die daadwerkelijk gaat dragen niet zo groot. Zoiets fraais eindigt vaak ingelijst aan een muur of wordt toegevoegd aan de Ajaxverzameling.

Wat je moet doen? Nou, je creativiteit de vrije loop laten! Waan jezelf de ontwerper van Adidas en ontwerp jouw meest ideale derde tenue voor Ajax. In welk shirt zou jij de Ajacieden graag aan het werk zien in Europa? We zijn onwijs benieuwd!

Stuur jouw ontwerp vóór maandag 12 juli naar webredactie@svajax.nl of doe dit via socials en mention ons met @ajaxlife en de hashtag #mijnajaxontwerp.

Natuurlijk kun je alleen meedoen als je lid bent van SV Ajax. Da’s logisch! Dus alle leden van Ajax Life, Ajax Jonge Schare én de Ajax Kids Club. De vijf beste ontwerpers worden beloond en krijgen na het nodige jurywerk bericht van ons. Ook publiceren we de tofste ontwerpen op onze socials en deze site.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van SV Ajax? Check dan alle voordelen van een lidmaatschap en sluit je aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >