Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Unieke beelden: Suárez test fanatieke Huntelaar als doelman

We kennen Klaas Jan Huntelaar vooral als doorgewinterde doelpuntenmaker, maar of hij ook als keeper uit de voeten kan? Dat probeerde niemand minder dan Luis Suárez in 2008 uit. Het fanatisme spatte er bij het duo vanaf. Kijk maar!

30 juni 2021 - 10:46
Huntelaarsuarez800
Huntelaar is van alle markten thuis! © AFC Ajax

Wat hadden we graag gezien dat Huntelaar zijn carrière afsloot bij Ajax. Het zou zo’n mooi einde van het jongensboek zijn geweest. Maar goed, de dingen liepen anders. Gelukkig hebben we de heerlijke foto’s en video’s van ‘The Hunter’ nog.

Onze gedachten gaan al snel terug naar beelden van zijn doelpunten tijdens klassiekers, de ontlading na die belangrijke treffer in Groningen en het feestje met het uitvak in Madrid. Maar we denken ook zeker aan de onderlinge strijd met voormalig teamgenoot Suárez!

Het duo solliciteerde in 2008 naar een plekje onder de lat. Huh? Ja, echt waar! Huntelaar en Suárez besloten na de training eens te testen wie van de twee nou de beste doelman was. Met volle overgave vuurden ze de ene na de andere bal op elkaar af.

We zien een aantal fraaie reddingen van Suárez, maar die laatste fotografenduik van Huntelaar… Klemvast! KJH is van alle markten thuis, hoor. Check vooral de video voor een fijne dosis vermaak. Het is echt heerlijk om te zien hoe fanatiek beide spitsen zijn!

Aanbevolen
Unieke beelden: Amsterdam op z'n kop in 1992 na winnen Uefa Cup

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >