Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win één van de drie officiële EK-boeken voor kids!

Ajax heeft de prijzen binnen en dus kijken we nu vooruit naar het EK voetbal! Nederland is erbij en wij hebben er zin in. Om dat te vieren, mogen we van Uitgeverij Condor drie officiële EK-boeken weggeven aan onze Ajax Kids Clubleden.

28 mei 2021 - 09:24
Ek Boek 1200
Al je al geen zin in het EK had, dan krijg je het met deze boeken wel! © Ajax Kids Club

Wil jij helemaal niks missen van het EK en goed voorbereid zijn? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag en maak kans op één van de drie boeken voor kinderen van alle leeftijden. Check de site kinderboeken.nl voor meer info. Je kunt de boeken er ook gelijk bestellen.

Wat kun je winnen?

Het officiële EK-boek (9+)
Dit grote, gebonden boek staat vol weetjes en info over de opzet van het toernooi, het speelschema en allemaal records uit de EK-historie. Wat zijn de favoriete landen, hoe zien de stadions eruit en welke spelers zullen uitblinken?

De officiële EK-gids (7+)
Wat is er leuker dan naar een groot toernooi toeleven? Dit handzame boek laat kinderen kennismaken met het grootste voetbaltoernooi in Europa. Een schat aan informatie en vooral ook volop plezier voor jonge lezers. Korte feiten, grappige foto’s, quizvragen en uitdagende puzzels.

Het officiële doeboek (5+)
Met dit boek kunnen de jongste voetbalfans alvast hun hart ophalen. Bekijk de vele mooie foto’s, los puzzels op en maak mooie tekeningen in een stadiondecor. Leer ook Skillzy, de mascotte van het toernooi kennen. Speel spelletjes, vind je weg in een voetbaldoolhof met Ronaldo en zoek de verschillen in de coole actiefoto’s.

Om kans te maken op één van deze toffe boeken (we kijken zo veel mogelijk naar de leeftijd van de inzender), moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Doe dat voor vrijdag 4 juni 2021.

Welke Ajacieden heeft Frank de Boer opgeroepen voor het EK?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >