Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Welke Ajacieden scoorden tijdens laatste acht thuisduels met FC Utrecht?

Het is dikke leuk dat Ajax de KNVB-beker won, maar het vizier is nu vól gericht op het verdere verloop van de titelstrijd. Pak schaal, pak dubbel, pak alles wat je pakken kan. Ajax kan donderdag tegen FC Utrecht, niet voor het eerst, op matchpoint komen. Quizje!

21 april 2021 - 11:24
De Ligt Utrecht 1200
Ajax werd twee seizoenen geleden tegen Utrecht nog officieus kampioen! © De Brouwer

Weet je nog? 12 mei 2019? Ajax won in de Johan Cruijff Arena met 4-1 van FC Utrecht en was toen officieus kampioen. Het feestje werd al gevierd, zeg maar. De schaal volgde een wedstrijd later, op bezoek bij De Graafschap. Ook dat was om veel redenen een fijne plek om kampioen te worden.

Ajax speelt donderdag weer tegen FC Utrecht. Een inhaalpot, maar wel eentje die Ajax op matchpoint kan zetten, mits er wordt gewonnen. Bij een zege kan Ajax zich echt opmaken voor de kampioenswedstrijd, zondag tegen AZ. Ook in eigen huis. Zo ver is het allemaal nog niet, want als gezegd: eerst maar eens winnen van de Domstedelingen.

Om de voorpret richting aftrap wat te vergroten, schroefden we een quiz voor je in elkaar. De vraag is simpel: welke Ajacieden scoorden tijdens de laatste acht thuisduels met FC Utrecht? Het gaat hier alleen om eredivisiewedstrijden! 

Je krijgt zeven minuten de tijd. Eén hint alvast: één van de antwoorden is technisch gezien niet écht een Ajacied.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >