Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kwartet aan Ajacieden op scherp tijdens krachtmeting met AS Roma

We zijn aanbeland in de kwartfinale van de Europa League en Ajax gaat twee spannende wedstrijden spelen tegen AS Roma. Erik ten Hag heeft gelukkig niet te maken met schorsingen, maar wel met vier Ajacieden die op scherp staan en bij een volgende gele kaart zijn geschorst voor de return in Rome.

07 april 2021 - 10:21
Scherp 1200
Tagliafico zien we liever geen gele kaart scoren... © Pro Shots

Eigenlijk zouden er vijf spelers op scherp hebben gestaan, maar van die vijf is Daley Blind afgevallen. Zijn enkelblessure zet een streep door de rest van het seizoen, waardoor er nog vier Ajacieden overblijven die worden geschorst bij het pakken van geel: David Neres, Perr Schuurs, Devyne Rensch en Nicóóóó Tagliaficóóóó.

Bovengenoemd viertal mist bij het incasseren van een gele prent de return in Stadio Olimpico. Nou liet Ajax de afgelopen weken zien eventuele absenties prima te kunnen opvangen, maar het mag duidelijk zijn dat we de vier heren er liever bij hebben. Om uiteenlopende redenen moet Ajax het immers sowieso al doen zonder Andre Onana, Noussair Mazraoui, Sébastien Haller en dus Blind.

Hopelijk geeft het thuisduel met AS Roma geen reden om de kaartenlast al te veel te vergroten. Het beginsignaal in de Johan Cruijff Arena klinkt donderdag om 21.00 uur en is afkomstig van de Russische scheidsrechter Sergei Karasev.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >