Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ondanks bijna botsing met fotograaf gewoon een fotoverslag van PEC - Ajax!

Onderstaande foto is een mooie, maar we hopen wel dat het allemaal goed is afgelopen met de fotograaf van dienst. Het lijkt er namelijk op dat Davy Klaassen en Bram van Polen hier behoorlijk uit de bocht vliegen. Maar goed, een blik op de fotobank leerde ons al snel dat er genoeg kiekjes zijn gemaakt voor ons fotoverslag.

15 maart 2021 - 12:55
Fotoverslag 1200
Klaassen en Van Polen gaan hier bijna een frontaaltje aan met de fotograaf! © Pro Shots

Je ziet het wel eens gebeuren, spelers die over de boarding heen vliegen en daarmee een cameraman omver kegelen. Op bovenstaande foto lijkt ook zoiets in de maak, al weten we niet zeker of er daadwerkelijk sprake was van een botsing. Het leverde in elk geval een fraai plaatje op en natuurlijk presenteren we hieronder nog veel meer fraaie plaatjes.

Het fotoverslag vertelt namelijk weer precies hoe we terugkijken op de 0-2-zege in Zwolle. We zien een juichende David Neres, een scorende Nicóóóó Tagliaficóóóó, een zomaar pardoes omvallende Perrrrr Schuurs en een met zichzelf worstelende Sébastien Haller. Oh ja, en we zien zeehondendribbelaar Kerlon. Of is het 'Sjaan' Klaiber?

Het duel in Zwolle gaan we niet tot in de vergetelheid herinneren, maar laten we niet vergeten dat Ajax met de zege een belangrijke stap zette richting landstitel 35, zeker omdat concurrent PSV het tegen Feyenoord liet liggen (1-1). Precies om die reden is beelden kijken van afgelopen zondag toch best leuk!

Dus ja, bekijk de met gevaar voor eigen camera gemaakte plaatjes van Pro Shots maar snel. Als je klaar bent met foto's kijken, wil je dan nog je stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Mooi!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >