Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Natuurlijk hebben we een fotoverslag van het verjaardagsfeestje van Ajax in Bern!

Wat hadden we er graag bijgeweest in Bern... In een ramvol uitvak de geboortedag van Ajax én plaatsing voor de kwartfinale van de Europa League vieren. Daarna nog lekker de stad in voor een afzakkertje. Hou vol Ajacieden, die tijd komt heus weer. Gelukkig was de fotograaf wel van de partij in Zwitserland, zodat we in beeld verslag kunnen doen van Ajax' verjaardagspartijtje.

19 maart 2021 - 09:11
Fotoverslag Ybaja 1200
Neres doet weer dingen die blij maken! © Pro Shots

Voor veel supporters is het gemis om Ajax van dichtbij aan het werk te zien enorm. Zeker in deze tijden waarin het sportief zo goed gaat. Daar wil je onderdeel van zijn, samen met de spelers. Maar ook zeker met je Ajaxvrienden. Aan de andere kant geeft ons aller momenteel fijne afleiding, in deze tijden van corona.

Ga maar na, de wedstrijden volgen elkaar in onwijs hoog tempo op en steeds heb je weer iets om naar uit te kijken. En precies dat vooruitkijken houdt niet op, want Ajax speelde zich naar een kwartfinaleplek in de Europa League. Sowieso weer twee spannende potten, terwijl er ook nog een bekerfinale op stapel staat en een ontknoping in de eredivisie.

Als gezegd: hou vol. Ajax loopt niet weg en blijft altijd. Al 121 jaar. Dat lijkt oud, maar Ajax oogt jonger en kwieker dan ooit. Leeftijd is gelukkig een kwestie van gevoel en niet van jaren. De lege tribunes raken ooit weer vol en dan feesten we extra hard.

Geniet voor nu van ons fotoverslag. De plaatjes zijn van Pro Shots. Als je klaar bent met plaatjes kijken, stem je dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd? 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >