Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

SV Ajax wenst alle Ajacieden fijne feestdagen!

Ajacieden vind je overal. Van Amsterdam tot Buenos Aires, van Stockholm tot Lissabon. In aanloop naar de feestdagen ontvingen wij videoboodschappen van zowel supporters als oud-spelers van over de hele wereld!

24 december 2021 - 13:42

We hebben met z’n allen een jaar van uitersten achter de rug. Fijn was het gevoel bij het winnen van de landstitel en de KNVB-beker. Nog mooier werd het toen de Johan Cruijff Arena als vanouds kolkte tijdens de Europese krakers tegen Besiktas JK en Borussia Dortmund. Wat hadden we dat gevoel gemist!

Des te groter is het contrast nu de stadions inmiddels weer leeg zijn en we thuis voor de buis naar Ajax kijken. Onze grootste wens is dan ook dat we elkaar in 2022 weer mogen begroeten in een volle Johan Cruijff Arena!

Eerst is het nu tijd voor een korte winterstop. SV Ajax wenst alle Ajacieden hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2022!

We zijn benieuwd welke Ajacieden in bovenstaande video jij direct herkende en bij welke gezichten je toch echt even met de ogen moest knipperen. Merry Christmas!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >