Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Promotiekrant Futsal EURO 2022 met Tadic voor leden Ajax Jonge Schare

Helaas kan ons jaarlijkse Ajax Jonge Schare-zaalvoetbaltoernooi tijdens de kerstvakantie door de coronamaatregelen niet doorgaan. Hopelijk vinden wij een moment later in het seizoen om dit toernooi alsnog voor jullie te organiseren.

31 december 2021 - 10:59
Futsal 1200
In de promotiekrant vind je een groot interview met Tadic!

Voor de liefhebbers van zaalvoetbal is er gelukkig wel iets anders dat tof is: van 19 januari tot en met 6 februari is het UEFA Futsal EURO 2022. De speelsteden zijn ons eigen Amsterdam en Groningen.

Het EK 2022 wordt het grootste EK Zaalvoetbal ooit. Voor het eerst doen er zestien landen mee aan het Europese eindtoernooi. Ook gastland Nederland, dat automatisch is geplaatst. In totaal zijn er 32 EK-wedstrijden, verdeeld over de Ziggo Dome (20) in Amsterdam en MartiniPlaza (12) in Groningen.

De eindrondes en de finale zijn in Amsterdam. De NOS heeft de uitzendrechten voor Nederland in handen. UEFA.tv biedt livestreams aan voor de liefhebbers. Ondanks dat wij dus even niet fysiek bij elkaar mogen komen om te voetballen, krijgen onze leden van Ajax Jonge Schare de speciale promotiekrant thuisgestuurd. Met deze special over het UEFA Futsal EURO 2022 toernooi kom je toch nog een beetje in de zaalvoetbalsfeer.

Oh ja, en er staat ook een exclusief interview met Ajax-aanvoerder Dusan Tadic in! De captain van Ajax vindt Futsal een heel leuk spelletje en vertelt over hoe hij het vroeger graag speelde en wat hij er allemaal van heeft geleerd.

Heel veel leesplezier!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >